Avi steg 1

Här kan du betala din medlemsavgift för aktuell termin utan att vara inloggad.
Om du har en inloggning så logga in och betala istället, så slipper du ange dina uppgifter.
Termin HT21
*
10 siffror: yymmddnnnn

*
*

*
*
*
*


*




Betalsätt

Betala med kort: Fyll i dina uppgifter och tryck på "Nästa" för att kontrollera, tryck sedan på knappen ”kortbetalning” och följ instruktionerna. Du flyttas då över till PayEx betaltjänst. Det är viktigt att du fyller i alla fälten korrekt. CVC-koden är de tre sista siffrorna på baksidan av ditt betalkort. Om något fält är fel ifyllt stoppas din betalning.

När betalningen är genomförd trycker du på knappen ”Kvitto” och skriver ut kvittot.

Betala med swish: Fyll i dina uppgifter och tryck på "Nästa" för att kontrollera, tryck sedan på knappen "Betala med swish". Du flyttas då över till PayEx betaltjänst. Fyll i ditt telefonnummer och öppna din swish-app så dyker betalningen upp automatiskt. Godkänn med Mobilt BankID.

Betalningsvillkor

När du betalar din medlemsavgift blir du medlem i Consensus och har tillgång till rabatter och andra förmåner. Inga avgifter återbetalas.

Hedvigmedlem:
Consensus har ett partnerskap tillsammans med Hedvig hemförsäkring. Skaffar du Hedvig hemförsäkring mellan 1/8-31/10 ingår kårmedlemskapet hos Consensus, du betalar endast 10 kr i administrativ avgift. OBS: Kan endast nyttjas en gång per student.
Läs mer här.